Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Schiedam

BBQ bestellen Schiedam

Lunch bestellen Schiedam

Brunch bestellen Schiedam

Stamppot bestellen Schiedam

Gourmetten bestellen Schiedam

Hapjes bestellen Schiedam

High Tea bestellen Schiedam

Tapas bestellen Schiedam

Italiaans bestellen Schiedam

Grieks bestellen Schiedam

Desserts bestellen Schiedam

Walking dinner Schiedam

Food truck Schiedam

Snackwagen Schiedam

Borrel bestellen Schiedam

Live Cooking Schiedam

In Schiedam, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of gewoon thuis wilt genieten, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Start uw gastronomische avontuur met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

In het kort, in Schiedam is er voor elk culinair verlangen een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.