Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Schiedam

BBQ bestellen Schiedam

Lunch bestellen Schiedam

Brunch bestellen Schiedam

Stamppot bestellen Schiedam

Gourmetten bestellen Schiedam

Hapjes bestellen Schiedam

High Tea bestellen Schiedam

Tapas bestellen Schiedam

Italiaans bestellen Schiedam

Grieks bestellen Schiedam

Desserts bestellen Schiedam

Walking dinner Schiedam

Food truck Schiedam

Snackwagen Schiedam

Borrel bestellen Schiedam

Live Cooking Schiedam

In Schiedam, waar de culinaire wereld tot leven komt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Start uw gastronomische avontuur met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met verschillende mogelijkheden, van Italiaans tot Grieks, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Al met al, in Schiedam is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.