Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Schiedam

Bedrijfsfeest Schiedam

Bruiloft Schiedam

Buurtfeest Schiedam

Bedrijfsuitje Schiedam

Babyshower Schiedam

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Schiedam

Personeelsfeest Schiedam

Housewarming Schiedam

Festival Schiedam

Bedrijfsopening Schiedam

Receptie Schiedam

Straatfeest Schiedam

Burendag Schiedam

Partyservice Schiedam

Evenement Schiedam

Trouwfeest Schiedam

Uitvaart Schiedam

Familiedag Schiedam

Zomersluiting Schiedam

Traiteur Schiedam

In Schiedam begrijpen we de kunst van het omtoveren van elk moment tot een smaakvol avontuur.

Onze partyservice is beschikbaar om u te ondersteunen bij het creëren van memorabele, smaakvolle momenten, wat de gelegenheid ook mag zijn.

Of u nu op kantoor bent, een verjaardag viert, een bedrijfsfeest organiseert, een bruiloft plant of een buurtfeest in de straten van Schiedam organiseert, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, kun je vertrouwen op onze partyservice om smakelijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar jouw kantoor te brengen. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij zorgen ervoor dat uw team wordt verwend met smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes.

Een huwelijk is een viering van liefde en het leven zelf, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu in het park is met barbecueën of in de straten van Schiedam met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een scala aan avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten, variërend van een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een gezellige borrel. Voor babyshowers verwennen we de aanstaande moeder en haar gasten met heerlijke taarten, hapjes en drankjes.

Langs de weg kunt u zich stoppen bij onze foodtrucks voor een snelle en smakelijke hap. Vrijgezellenfeesten kunnen op stijlvolle en smaakvolle wijze gevierd worden, of het nu draait om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnig themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings krijgen een bijzonder tintje dankzij onze catering

het maakt niet uit of u kiest voor hapjes tijdens de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Een feestelijke opening is een must voor bedrijfsopeningen, en onze partyservice kan zorgen voor een indrukwekkend evenement met heerlijke hapjes en drankjes. Recepties, ongeacht of ze zakelijk of sociaal van aard zijn, worden recepties gevierd met een gevarieerde selectie aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Met onze BBQ– en partyserviceopties worden straatfeesten culinaire hoogtepunten, waar de straten gevuld zijn met poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Onze partyservice is er voor elk type evenement, groot of klein. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, wij nemen alle stress uit handen, zodat u kunt genieten.

Onze ervaring en expertise staan ter beschikking van evenementen, of het nu gaat om een congres, beurs, modeshow of cultureel festival, om alle gasten te verwennen.

Trouwfeesten zijn een van de belangrijkste dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van elegante diners tot ongedwongen buffetten, we zorgen ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

En laten we de lijst afsluiten met het feit dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meer ontroerende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen worden speciaal met onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw dierbaren genieten van smakelijke maaltijden en verrassende traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Schiedam, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Schiedam, waar ieder moment een culinair avontuur is!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.