Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Schiedam

Bedrijfsfeest Schiedam

Bruiloft Schiedam

Buurtfeest Schiedam

Bedrijfsuitje Schiedam

Babyshower Schiedam

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Schiedam

Personeelsfeest Schiedam

Housewarming Schiedam

Festival Schiedam

Bedrijfsopening Schiedam

Receptie Schiedam

Straatfeest Schiedam

Burendag Schiedam

Partyservice Schiedam

Evenement Schiedam

Trouwfeest Schiedam

Uitvaart Schiedam

Familiedag Schiedam

Zomersluiting Schiedam

Traiteur Schiedam

In Schiedam weten we hoe we van elk moment een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice staat klaar om u te helpen bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, ongeacht de gelegenheid.

Ongeacht waar u zich bevindt, of het nu op kantoor is, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Schiedam, onze partyservice staat paraat om u te assisteren.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een huwelijk is een viering van liefde en het leven zelf, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een culinair hoogtepunt, of het nu gaat om een barbecue in het park of in de straten van Schiedam met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een scala aan avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten, variërend van een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers trakteren we de aanstaande moeder en haar gasten op verrukkelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op stijlvolle en smaakvolle wijze gevierd worden, of het nu draait om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnig themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings krijgen een bijzonder tintje dankzij onze catering

ongeacht of het om hapjes gaat voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen verdienen een feestelijke opening, en onze partyservice kan zorgen voor een indrukwekkend evenement met heerlijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Met onze BBQ– en partyserviceopties worden straatfeesten culinaire hoogtepunten, waar de straten overvloeien van poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Of uw evenement nu groot of klein is, onze partyservice staat voor u klaar. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken, zodat u volop kunt genieten.

Evenementen, of het nu een congres, een beurs, een modeshow of een cultureel festival is, worden ondersteund door onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Huwelijksfeesten behoren tot de meest gedenkwaardige dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van uitgebreide diners tot ontspannen buffetten, wij verzekeren dat uw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

En tot slot, laten we niet vergeten dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest aangrijpende. Uitvaarten worden met zorg en respect behandeld, en onze partyservice kan helpen bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen worden speciaal met onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw dierbaren genieten van smakelijke maaltijden en verrassende traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Schiedam, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de warmte van het samenzijn terwijl wij voor de culinaire magie zorgen. Schiedam, waar ieder moment een culinair avontuur is!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.