Lunch bestellen Schiedam zuidoost

Catering zit ons in het bloed, wanneer men het heeft over catering in Schiedam, denkt men aan Cateringin-Schiedam.nl

Wanneer je een feest gaat organiseren, maar je hebt geen zin om te gaan koken, kun je bij ons terecht! We zijn een cateraar uit Schiedam, en natuurlijk valt Schiedam Zuidoost ook onder ons bezorgingsgebied, want wij verzorgen de lekkerste gerechten voor heel Schiedam!

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Lunch bestellen Schiedam Zuidoost = Kwaliteitsgarantie!

Een lunch bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest, je hoeft er alleen voor naar onze website te gaan, op deze fraaie website kun je ons gehele aanbod zien, en kun je ook je bestelling plaatsen, en wanneer je dat wenst, kun je hier ook een offerte aanvragen. Het gemak dient de mens!
Wij verzorgen voor zowel bedrijven als particulieren de catering in Schiedam.

De lunch in Schiedam Zuidoost

Op het gebied van lunches is heel veel mogelijk, we hebben een zeer breed assortiment, echt voor elk wat wils. Je kunt het eenvoudig houden, met bijvoorbeeld zachte en harde broodjes, met een mix van verschillende soorten beleg. Je kunt kiezen voor lunchpakketjes met voor elke gast een paar broodjes, met bijvoorbeeld vis, of Halal bereid. Je kunt ook gaan voor een luxe lunch, met alles erop en er aan. Ook is het mogelijk om te gaan voor broodjesschalen. Deze schalen bieden broodjes met allerlei soorten beleg.

Voor een bruiloft of een ander groot feest zou je kunnen kiezen voor een buffet. Dit is een zeer populaire keuze. Zo een buffet bestaat dan uit een tafel waarop al het eten staat uitgestald. De gasten kunnen dan, met hun bord in handen, langs deze tafel lopen en zelf uitzoeken wat men wil eten en drinken.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

De offerte

Via onze website kun je besluiten om een offerte aan te vragen (je wilt graag weten waar je aan toe bent qua prijs en qua mogelijkheden, en hebt wellicht nog vragen) Je klikt hiervoor op de button “offerte aanvragen

Na het invullen van de standaard gegevens kun je hier al je wensen kwijt, voor hoeveel personen de catering moet zijn, of er nog speciale wensen zijn zoals vegetarisch, glutenvrij, dieetwensen enzovoort. Handig is ook om te vermelden wat je budget is, zodat we de offerte zo goed mogelijk op je wensen kunnen laten aansluiten.

De bestelling

Wanneer je zo ver bent om een bestelling te plaatsen, kun je klikken op de groene button “lunch bestellen Schiedam” Je kunt dan vervolgens je bestelling plaatsen, en vergeet aub niet aan te geven wat de datum en het tijdstip is waarop je je bestelling wilt ontvangen.

De overige mogelijkheden

We verzorgen niet alleen lunches, maar ook nog een boel andere lekkernijen. Ik zal er even een paar voor je benoemen;
Je kunt bij ons behalve voor heerlijke lunches ook terecht voor onder andere het bestellen van een heerlijk relaxte High Tea, het bestellen van een buffet, een BBQ bestellen, wie lust er nu geen heerlijke BBQ, of een brunch, voor wanneer het te laat is voor een lunch, en te vroeg voor een diner. Of bestel een ruim assortiment aan hapjes. Er is echt heel erg veel mogelijk. Voor een compleet overzicht klik op de button “Assortiment bekijken” op onze website, Cateringin-Schiedam.nl.

De beste cateraar van Schiedam!

Ik durf te weden dat je alleen door het kijken naar alle gerechten al honger zult krijgen. Ik wens je dan ook smakelijk eten en veel plezier bij het doen van een bestelling!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.