Koningsdag Schiedam


Koninginnedag is het grootste feesten van het jaar in Schiedam, veel mensen komen op af, de stad wordt overspoeld met feestvierders. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Schiedam je helpen om voor deze heugelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een lunch of diner, of gewoon schalen met heerlijke hapjes en snacks, alles is mogelijk.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens samen te stellen. Het aanbod dat we hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, niets is ons te gek. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en brengen de maaltijd samen met drankjes, op de afgesproken datum en tijdstip. We bezorgen in heel Schiedam.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit op deze site doen. Klik op de knop met de tekst “Vraag een offerte aan” en vul het offerteformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven, hoe uitgebreider je je wensen beschrijft, hoe meer wij je een nauwkeurige prijsopgave op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er bijzondere verzoeken bestaan, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, veganistisch.

Wanneer je de prijsopgave hebt ontvangen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je de opdracht bevestigen, ook dit kun je op onze website regelen. Maak je keuze, maak gemakkelijk en snel een account aan (dit kost niet meer dan korte tijd), en verricht als laatste stap, de geldovermaking, en klaar ben je, het is een fluitje van een cent! De betaling geschiedt via het IDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Schiedam?


Ons assortiment is lekker uitgebreid, er is echt voor elk wat wils, we bieden gerechten aan uit diverse hoeken van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, maar voor een volledig overzicht van ons aanbod, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Schiedam
Buffet bestellen Schiedam
High Tea bestellen Schiedam
Tapas bestellen Schiedam
Lunch bestellen Schiedam
Gourmetten bestellen Schiedam
Borrel bestellen Schiedam
Italiaans bestellen Schiedam
Grieks bestellen Schiedam

Zoals je kunt zien, we hebben echt van alles in huis, om elk feest tot een weergaloos succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben ook op deze feestelijke dag lekker veel verschillende soorten bieren, en cocktails in het aanbod. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Schiedam: Tot slot


Of je Koningsdag nu doorbrengt met je vriendenclub, in de huiselijke sfeer, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, met voor elk wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we regelen alles voor je. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met stralend weer! Heel veel plezier!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.