Moederdag Schiedam

Wanneer moederdag weer voor de deur staat, denkt u na hoe u uw moeder kunt verrassen op een originele manier. Zij staat altijd in de keuken om ervoor te zorgen dat het hele gezin aan tafel kan en van een lekkere maaltijd kan genieten. Nu is het haar dag om achterover te leunen en verwend te worden. De catering in Schiedam kan u daarbij helpen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een smakelijke uitgebreide lunch in Schiedam, maar er zijn ook vele andere keuzes beschikbaar.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

De geschiedenis van moederdag

Moederdag wordt al meer dan een eeuw gevierd. De eerste keer was op in 1908 en dat was in de USA. Het vereren van de moeder is echter veel ouder, dat was al een traditie in het antieke Griekenland. Maar een speciale dag ter ere van de moeder was er tot 1908 niet. Vanaf dat jaar biedt deze dag de gelegenheid om eens iets voor alle moeders terug te doen en onze waardering te laten blijken.

 

Moeder verwennen

Natuurlijk verwennen we moeder met een mooi cadeau. Echter, bij verwennen hoort ook dat mama een keer niets hoeft te doen. Dat kan ’s ochtends al beginnen met ontbijt op bed. Dat kunt u zelf voor haar klaarmaken, maar u kunt ook een luxueus ontbijt bestellen bij de catering in Schiedam. Het is ook gezellig om met het hele gezin van een brunch of lunch in Schiedam te genieten. De catering kan deze op elke gewenste locatie bezorgen, ook bij uw moeder aan huis.

Voor moeders die houden van een lekkere kop thee in de namiddag, is de High Tea in Schiedam het ultieme genot. Deze vorm van catering is ontzettend populair, omdat het de gelegenheid biedt om in goed gezelschap (familie, vrienden, collega’s, enz.) te genieten van een smakelijk kopje thee vergezeld van de meest verrukkelijke zoetigheden en hartige hapjes. Op onze website kunt u uw eigen High Tea-menu samenstellen en de bestelling bij u (of bij uw moeder) thuis laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Moederdag in Schiedam

Misschien is uw moeder het zorgzame type dat ondanks moederdag toch de keuken in wil duiken om eten voor het hele gezin te gaan maken. Daar kunt u een stokje voor steken! Wat dacht u ervan om de keukenwerkzaamheden van uw moeder op Moederdag te onderbreken? De catering in Schiedam biedt talloze smakelijke menu-opties voor een heerlijke maaltijd en een gezellige avond. U kunt tapas bestellen in Schiedam, zo geeft u moederdag een mediterrane sfeer. Een cd van Julio Iglesias in de speler en u zit direct in een romantische Spaanse sfeer. Dat cd’tje kan ook vervangen worden door Eros Ramazotti voor wie meer van Italiaanse sfeer houdt, dan kunt u daarbij in plaats van tapas Italiaans bestellen. Wat dacht u van een lekkere pasta met een glas Chianti erbij? Stel dat u de Griekse eilanden heeft bezocht en denkt: “Geen zin in Spaans of Italiaans, ik ga voor Grieks.” Nou, dan zit u bij de catering ook goed, want Grieks bestellen kunt u bij ons ook.

Als u nog niet zeker weet welk eten u wilt laten cateren, overweeg dan eens om een buffet in Schiedam te bestellen.

Met dit idee zit u altijd goed, want het bestaat uit verschillende gerechten en biedt voor iedereen wel iets dat ze lekker vinden. Dit principe geldt ook voor het bestellen van gourmetten in Schiedam. Bij een buffet hebt u een vast tijdstip waarop het buffet opengaat en er gegeten kan worden. Een gourmetschotel is meer een beleving voor de hele avond. U bereidt samen met uw gasten de hele avond door de kleine gerechten van de gourmetschotel. Gourmetten is al heel lang populair en zal dat ook blijven, omdat het gezellig en avondvullend is.

Voor wie niet van plan is een volledige maaltijd te bestellen maar toch iets gezelligs wil doen voor zijn of haar moeder, biedt de catering de mogelijkheid om hapjes te bestellen in Schiedam. Er is keuze uit een groot assortiment. U kunt deze hapjes laten bezorgen op zich, of combineren met de bestelling van een borrel in Schiedam.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Mogelijkheden te over

U ziet wel: als het aan de catering ligt, kunt u van moederdag een onvergetelijke dag maken. Uw moeder mag genieten, want zij verdient het! De catering doet de rest. Kijk snel op onze website wat wij u allemaal kunnen aanbieden.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.