Borrel bestellen Schiedam

Als expert in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Schiedam

Wilt u bij uw borrel in Schiedam alles zelf organiseren? Dat betekent dat u de inkopen moet verzorgen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Hoe dan? Met behulp van onze website, waar diverse cateraars beschikbaar zijn. Ieder met hun eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. U kunt kiezen tussen een bescheiden borrel of een uitgebreide borrel met alle denkbare extra’s. En dit kan plaatsvinden op de locatie die u het beste uitkomt. Stel dat u een bedrijfsborrel wilt houden op uw kantoor, dan zorgt de cateraar ervoor dat alles op die locatie wordt geleverd. Vanzelfsprekend, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Schiedam

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. Onze cateringpartner staat klaar om deze hapjes voor u te verzorgen. Op onze website kunt u het diverse assortiment aan hapjes ontdekken en uw keuze maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Een optie is om een food truck in Schiedam te huren. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. In de food truck vindt u een volledig ingerichte horecakeuken waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. U heeft de keuze uit gerechten van over de hele wereld. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische gerechten. U kunt ook kiezen voor pizza’s of hamburgers.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Schiedam. In Schiedam biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Schiedam nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Schiedam bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Schiedam een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Schiedam. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Schiedam is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Schiedam leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. Feesten en partijen worden altijd beoordeeld op de kwaliteit van het geserveerde eten. Een buffet is vaak een geliefde keuze vanwege de variatie aan gerechten en de opties voor iedereen. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Schiedam een slimme keuze.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Schiedam een passende keuze|dan is gourmetten in Schiedam een geschikte optie|dan past gourmetten in Schiedam goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Schiedam een uitstekende keuze}. Onze cateringpartner heeft een breed scala aan gourmetschotels beschikbaar. Ook voor de lunch in Schiedam kunt u op de catering vertrouwen. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Schiedam.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Misschien is het een idee om een High Tea te overwegen. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan zowel thuis als op een locatie naar keuze plaatsvinden. Voor de zoetekauw onder ons: de cateraar kan ook desserts in Schiedam verzorgen. Overweeg eens een dessertfeest te organiseren? Een dessertfeest is momenteel erg in trek. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Lekker!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bovendien voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. Hygiëne is voor ons van groot belang en garanderen de kwaliteit van de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U kunt ervoor kiezen om deze onmiddellijk te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal daarna contact met u opnemen om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Op de dag van uw feest, evenement of bijeenkomst worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.