Live Cooking Schiedam


Bij het plannen van een feest of event is een van de cruciale dingen om te regelen de catering. Een feest kan pas een geslaagd feest zijn als de maaltijden in de smaak vallen bij de gasten en met een goed gevoel naar huis gaan. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen waar het de catering betreft. Een daarvan is live cooking in Schiedam. Wat dat is en waarom dat zo leuk is.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat is live cooking Schiedam?


U bent wellicht op de hoogte van de traditionele buffetten: het eten is al voorbereid en wordt door de gastheer of -vrouw aangeboden op een specifiek tijdstip op het feest. Bij live cooking gaat dat net even anders. De kok komt op locatie met een compleet ingerichte keuken en het eten wordt live voor de gasten klaargemaakt.

 

Waarom is live cooking zo leuk?

Het leuke van live cooking Schiedam is dat u op deze manier bij uw festiviteit over een “eetgelegenheid” beschikt waar u dat wenst. Als u een speciale gelegenheid viert, maar wilt u dat op een locatie doen die u uitkiest (in uw eigen tuin bijvoorbeeld), in plaats van een restaurantbezoek, dan is live cooking perfect. Zo kan er bijvoorbeeld eveneens een kerstdiner bereid worden voor het personeel van een bedrijf, maar dan “in house”. Een ander voorbeeld is om een gezellige en sportieve teambuildingdag van het bedrijf te eindigen met een lekker diner op locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een bijkomend interessant aspect van live cooking voor degenen die in het bereiden van eten geïnteresseerd zijn: in een restaurant bevindt de professionele kok zich altijd in de keuken. Terwijl u heerlijk aan het eten bent, vraagt u zich misschien af: “hoe is dat klaargemaakt?” Welke specerijen zijn er toegevoegd? Hoe krijgt mijn vlees of vis die unieke smaak?” Bij live cooking kunt u letterlijk in de keuken kijken.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Het menu bij live cooking Schiedam


Wanneer u kiest voor live cooking moet u er rekening mee houden dat u niet, zoals in een restaurant, kan kiezen uit een uitgebreide menukaart. De cateraar kan immers niet alles meenemen. Wanneer u deze vorm van catering wenst in te huren, dan zal vooraf met u een menu worden afgesproken. Aangezien uw gasten niet allen dezelfde dingen lekker vinden, bestaan er verschillende keuzes. U kunt met de catering in Schiedam bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dat kan zijn van een eenvoudig diner met enkele opties tot een meergangendiner van hoge kwaliteit.

 

Food truck Schiedam

Een andere vorm van catering waarbij het eten wordt bereid op het moment dat uw gast dat wil, is de food truck. Deze volledig uitgeruste mobiele keuken kan op de door u gewenste locatie gerechten klaarmaken. Meer informatie hierover kunt u op andere pagina’s van deze site.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Desserts Schiedam


Na een smakelijke maaltijd voor uw gasten, is er vast nog ruimte voor een dessert. Wist u dat suiker na het eten het overvolle gevoel wegneemt? Het zendt namelijk een signaal naar de hersenen dat maakt dat de maagwand uitzet. Via onze website is het mogelijk om desserts te bestellen, een heerlijke manier om uw maaltijd af te ronden.

 

Wat is er nog meer mogelijk bij de catering in Schiedam?

On-site koken is een geweldige manier om uw bijeenkomst een unieke uitstraling te geven. Er zijn nog meer keuzes waarbij de catering in Schiedam uw feest tot iets speciaals kan maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het geliefde buffet in Schiedam. Dit heeft diverse culinaire opties, waardoor er voor al uw gasten een gerecht is dat hun smaakpapillen zal verwennen. Of misschien overweegt u een gezellige barbecue in Schiedam? Als u gasten heeft die het waarderen om gedurende de hele avond, dan is gourmetten in Schiedam een fantastische optie.

Wanneer u een borrel in Schiedam organiseert, kan de catering u helpen om deze gelegenheid tot een succes te maken, en eventueel kunt u deze verrijken met heerlijke hapjes die u bij de catering in Schiedam kunt bestellen.
Bovendien biedt de catering de mogelijkheid om lunches voor u te verzorgen. Denk aan een aangename lunch met uw vrienden, familie of collega’s. Daarnaast behoort ook een werklunch op uw bedrijf tot de beschikbare mogelijkheden.
Last but not least, hebt u ooit een High Tea ervaren? Zo niet, het is momenteel helemaal trendy, en deze ervaring is zeer de moeite waard. Tijdens een High Tea kunt u in de middag genieten van een delicate kop thee met een scala aan zowel zoete als hartige lekkernijen. Dit is een gezellige activiteit om te delen met vrienden of familie, bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren.

 

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, met betrekking tot de producten van onze samenwerkende cateraars. Naast de zorgvuldige bereiding van alle gerechten, wordt alles vakkundig en volgens de strengste voorschriften voor voedselbereiding verzorgd.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.